| | |

Domácí spotřebiče LORD usnadňují práci a šetří energii

Moderní doba s sebou přináší možnosti, o kterých si naše babičky mohly nechat jen zdát. Můžeme svobodně cestovat i do zemí v těch nejvzdálenějších koutech světa a i uprostřed zimy se vypravit ohřát na prosluněné tropické pláže. A máme otevřené široké možnosti i ve všech ostatních směrech. Studovat atraktivní obory mohou nejen děti, ale lidé libovolného věku. Vybrat si můžeme i z nepřeberných možností trávení volného času od rozmanitých kulturních programů přes sport a všemožné zájmové aktivity, kroužky a kurzy. A v neposlední řadě nám technologický pokrok umožňuje pořídit si celou řadu domácích spotřebičů, které ušetří nejenom námahu, ale také drahocenný čas.

Proč se bez spotřebičů žádná moderní domácnost neobejde?

Většina z nás si dnes život bez moderních spotřebičů ani nedokáže představit. Aby také ne. Nejen muži dnes pracují na plný úvazek. Kariéru si v zaměstnání usilovně buduje i velké procento žen. Přitom si ale většina z nás chce založit i rodinu. A když strávíme řadu hodin denně v práci, chceme volné chvíle trávit právě se svými nejbližšími, případně je vyplnit činností, která nám přináší opravdové potěšení. A přiznejme si, že jen málokomu přinese praní či věšení prádla kvalitní zábavu. Pračka a sušička se tak staly nezbytnou součástí zařízení našich domovů.

Spotřebiče LORD jsou zárukou kvality

Spotřebiče LORD nejen šetří práci. Jedná se o exkluzivní a vysoce spolehlivé výrobky s celou řadou úsporných programů, které pomohou i výrazně snížit výdaje rodinného rozpočtu. Pračka LORD W1 patří do energetické třídy A+++ a dokáže pojmout celých 8 kg prádla. Skvěle ji doplňuje sušička LORD T1 s tepelným čerpadlem. Objednáme-li si je u Mc TREE, získáme navíc dopravu zdarma a záruku prodlouženou o další tři roky nad zákonný rámec.

Podobné příspěvky