| |

Pojďte dát styl svému bydlení – kvalitní nábytek je základ

Vylepšete své bydlení. Jde to snadno. Vrhněte se na změny. Nový nábytek dokáže vaše bydlení proměnit okamžitě. Stačí vědět, jak vlastně chceme bydlet.

Zařizování bytu není levnou záležitostí. Nejhorším nápadem je však šetřit na nábytku a nakupovat jej v nízké kvalitě. Ošuntělý nábytek, který nevydrží, není ani hezký, ani ekologický. Najděte si proto pro nábytek partnera, který dodává výhradně kvalitní nábytkové kusy, jež odolají přesně tomu používání, jemuž jsou určeny.

Najděte si svůj styl

Každý máme jinou představu o svém bydlení. Někdo touží po bydlení v provence stylu, jiný zas po hypermoderním minimalisticky zařízeném bytě. Někoho fascinuje vintage nábytek a historické kousky, jiné zas industriální styl. Dnešní nabídka nábytku je natolik široká, že se rozhodně nemusíte ve svém vkusu omezovat. Pozor ale na genius loci místa. Ne vždy se pro daný dům či byt daný styl hodí. Někdy je proto lepší kompromis a dát šanci našemu bydlení zůstat sebou samým.

Masivní dřevo dělá bydlení zdravým

Bydlete zdravě. Masivní dřevo v interiéru vypadá nejen dobře, je ale i zdravé. Pokud jsou navíc i povrchové úpravy z ekologických laků a barev, je nábytek z masivního dřeva skvělé řešení pro ložnice i dětské pokojíky. Kam pak ještě masivní dřevo patří, jsou naše chaty a chalupy. Tam by rozhodně mělo nahradit nábytek z kompozitních materiálů.

Retro nábytek dává bytu moderní vzhled a vzdušnost

Nábytek s odkazem na 50. 60. i 70. léta se dnes opět vrací do našich interiérů. Obvykle jde o nové kousky, které se tímto slavným designem pouze inspirovaly. Jejich výhodou je, že pracují s masivním dřevem, bývají vzdušné a lehké. Snadno díky nim přeplácaný interiér proměníme na vzdušný, který bude navíc působit velice moderně a stylově. A to přesto, že ponese přívlastek „retro“. Kvalitní nábytek váš byt rychle promění ve zcela nové bydlení.

Podobné příspěvky